Asbestipurku ammattitaidolla Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Purkutyökuvake

J&T Laatupurku Oy tekee asbestipurkua Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Purkutöiden tekeminen edellyttää ammattitaitoa, ja meiltä sitä löytyy.

Asbestipurkuun valmistautuminen

Ennen asbestipurkua on tehtävä asbestikartoitus ja hankittava purkulupa. Sähkömiehen on kytkettävä sähköt pois päältä, ja putkimiehen on poistettava esimerkiksi patterit ja wc-kalusteet. Vasta tämän jälkeen ammattilaisemme pääsevät purkutöihin.

 

Ota yhteyttä, niin aikataulutetaan asbestipurkutyöt yhdessä! Alta voit lukea lisää asbestipurkutöihin valmistautumisesta.

Hyvä tietää asbestikartoituksista

Lain mukaan asbestikartoitus tarvitaan, kun remontoidaan ennen vuotta 1994 rakennettua kohdetta ja remonttiin sisältyy purkutöitä. Purkutöitä ovat myös kaikki pintoja rikkovat toimenpiteet, kuten poraus ja hionta.

 

Vastuu asianmukaisen asbestikartoituksen teettämisestä on rakennuttajalla. Kartoituksen tekemiseen tarvitaan pätevyys, jonka edellytyksenä on riittävä ammattitaito ja perehtyneisyys.

 

Lue lisää asbestikartoituksista ja ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Asbestikartoitus
Luotettavuuskuvake

Luotettava

Asbestipurkutyölupakuvake

Asbestipurkutyölupa

Laatukuvake

Laadukas työnjälki

Asbestipurkutyöt edellyttävät lupaa

Koska asbestipöly on terveydelle erittäin vaarallista, vain asbestipurkuluvan saaneet ammattilaiset saavat purkaa asbestia sisältäviä rakenteita.

 

Asbestipurkutyön tekijällä on velvollisuus huolehtia työn turvallisuudesta eli siitä, että purkamisessa muodostuu asbestipölyä mahdollisimman vähän ja että siltä suojaudutaan asianmukaisesti. Asbestipurkutyön tekijän on laadittava purkutyötä varten myös kirjallinen turvallisuussuunnitelma.

Asbestipurkutyön tekijän on lisäksi ilmoitettava asbestipurkutyöstä etukäteen alueellisesti toimivaltaiselle työsuojeluviranomaiselle. Jos mahdollista, kirjallinen ilmoitus on tehtävä vähintään seitsemän päivää ennen purkutyön aloittamista.

 

Ota yhteyttä – me hoidamme asbestipurut osaavin ottein alusta loppuun saakka!

Teemme myös asbestimittaukset

Purkutyön tekijän on lopuksi varmistettava mittaamalla, ettei altistumisalueen ilmassa ole asbestia. Asukkaalle tämä merkitsee ennen kaikkea sitä, että jos purkaminen on tehty osastointimenetelmällä, osastointia ei voida purkaa, ennen kuin ilman puhtaus on varmistettu.

 

Saat meiltä myös asbestimittaukset. Toimimme näytteiden analysoinnissa yhteistyössä bestLab Oy:n kanssa joka on akkreditoitu asbestilaboratorio.