Purkutyöt Etelä-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Purkutyökuvake

Tarvitsetko apua vanhan rakennuksen purkamiseen? J&T Laatupurku Oy tekee ulko- ja sisäpurut ja Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Meiltä onnistuvat myös betoniin kohdistuvat purkutyöt ja hionnat. 

Monipuoliset palvelut

Teemme kaikenlaiset saneerauspurkutyöt ja haitta-aineiden poistotyöt kokemuksella. Palvelumme kattaa myös betoniin kohdistuvat purut, lattioiden avaamiset ja esimerkiksi lattioiden betonipinnan hionnan ennen uuden tekemistä. Toteutamme betoniin kohdistuvia purkuja timanttisahalla.

 

Meiltä löytyy myös asbestikartoituksissa ja asbestipuruissa tarvittava pätevyys. Kauttamme onnistuvat myös muiden haitta-aineiden poistotyöt. Näihin kuuluvat esimerkiksi pah-yhdisteet, PCP ja lyijypitoiset maalit. Räätälöimme palvelumme mielellämme tarpeidesi mukaan – ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

Laadukas kalusto

Suoritamme saneerauspurkutyöt aina alipaineistetussa tilassa, sillä pölynhallinta on meille laadun tae. Kaikissa imureissamme ja alipaineistajissamme on hepa-suodatus. Käytämme näitä laitteita kaikissa purkutöissä.


Sisäpurkutöissä käytämme pakokaasuttomia, sähkötoimisia Brokk 90 -piikkausrobotteja. Materiaalin siirrossa hyödynnämme Sherpa-pienkuormainta. Lisäksi meiltä löytyy 3,3 metrin ja 4,5 metrin siirtokuljettimet logistisesti hankalien kohteiden tyhjennykseen.

Betonilattian timanttisahauksessa käytämme 450 mm:n ja 800 mm:n lattiasahoja timanttiterällä. Pieniin betonirakenteiden purkuihin ulkotiloissa sopii liukuohjattu Ghel-kuormaajamme piikkausvasaralla.

 

Haluatko kuulla lisää kalustostamme tai työmenetelmistämme? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto

Meiltä löytyy erittäin laaja yhteistyökumppaneiden verkosto. Jos tarvitset jotakin, jota emme pysty itse toteuttamaan, yritämme etsiä sinulle sopivaa apua.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake